Zonta Dendermonde

Zonta Dendermonde is opgericht in 1994 en telt momenteel 30 leden uit Dendermonde en omstreken.

Als service club kiezen we sociale projecten uit die de situatie van vrouwen en meisjes verbeteren. Die verbetering kan zich situeren op gebied van gezondheid, onderwijs, opvoeding maar evenzeer op wettelijk, politiek, economisch en professioneel vlak. We streven hierbij naar een evenwicht tussen lokale en internationale projecten met lokale binding. De projecten worden voorgesteld door hun verantwoordelijken en/of hun bezielers tijdens onze maandvergaderingen.

We worden elke eerste dinsdag van de maand culinair verwend in Restaurant De Snuiver (Denderbelle) en praten intussen in een ontspannen sfeer bij. Tijdens elke bijeenkomst wordt tijd gemaakt voor een gastspreker die uiteenlopende leuke en educatieve onderwerpen aanhaalt of die mogelijke sponsorprojecten komt voorstellen. Deze gastsprekers worden afgewisseld door gesloten maandvergaderingen waarbij de interne werking van de club of organisatie van evenementen aan bod komt. Wij verwelkomen elk jaar ook een twin-club op een van onze maandvergaderingen.


TGIF Party op 16/06/2017- Voorverkoop is gestart !

Zonta Dendermonde nodigt je graag uit voor haar eerste Thank God It’s Friday Afterworkparty. Op vrijdag 16 juni 2017 wordt de stokerij Rubbens (Wichelen) met haar prachtige binnentuin en feestzaal the place to be om de werkweek af te sluiten. De bar opent vanaf 18:00 u, foodbikes zorgen tot 22:30 u voor de nodige streetfood (Warmen Hond of Asian Bite) en DJ Van Gaver laat je samen met vrienden en collega’s het weekend indansen tot in de vroege uurtjes. Be there!

Kaarten aan 30 EUR pp (inclusief 1 streetfood en 1 aperitief) enkel in voorverkoop via de leden van Zonta Dendermonde! 

De opbrengst gaat naar onze sociale goede doelen. Kaarten enkel via voorverkoop. Contacteer een Zonta Dendermonde lid of stuur een mailtje naar info@zontadendermonde.be.


Open vergadering 7/3 - Dr. Bea Cantillon over kinderarmoede

Zonta Dendermonde dankt iedereen die aanwezig was op de open vergadering op 7 maart. In het bijzonder dank aan de burgemeester van Zele voor de mooie introductie en aan Bea Cantillon voor de meer dan interessante uiteenzetting.